Om Frederik IX Studios

Frederik IX Studios Àr ett danskt smyckesmÀrke som har vuxit ur en fascination för den danska kungen Frederik IX.

Konung Frederik IX hade en klassisk stil. Han Àlskade livet till sjöss och var som andra riktiga seglare dekorerad med tatueringar som han var stolt över och gillade visa. Kung Frederik IX var kÀnd som folkets kung. Han rörde sig bland alla slags mÀnniskor - pÄ barer i Nyhavn, med stammar i Afrika och pÄ kungliga fester i kungahuset.

Kungen och hans svensk-födda drottning: Drottning Ingrid, blev en symbol för visionÀra monarker. De grundade ett samhÀlle och skapade relationer mellan det kungliga universum och den danska befolkningen. Ett uppdrag som har byggt en bro frÄn det gÄnga till nuet och bidragit med stor inspiration till Frederik IX Studios smyckemÀrke.

PÄ Frederik IX Studios inspireras vi av Kung Frederik IX liv och vÀrderingar. Vi har skapat ett varumÀrke med en historia som vi vill bjuda in dig i - och vÄrt hopp Àr att du kommer att bli fascinerad av smyckenas stil och detaljer.

GĂ„ till butiken

VÄrt designuniversum kommer frÄn skandinaviska rötter, men Àr kryddat med ett internationellt tillvÀgagÄngssÀtt för trender och design. Vi Àr baserade pÄ dansk kvalitet, och alla smycken Àr handgjorda.

Vi hittar ocksÄ inspiration i tidigare historiska perioder, det underjordiska och de senaste trenderna, vilket Äterspeglas i vÄra eleganta och solida smycken.

Majoriteten av vÄra smycken Àr unisex och de Àr avsedda för prydnads- och detaljorienterade individer. VÄr vision Àr att designa tidlösa smycken som vÀdjar till alla.

VÄra tidlösa, eleganta och solida mönster har oÀndliga möjligheter att komplettera ditt personliga utseende och stil. Smyckena kan anvÀndas vid alla tillfÀllen.

PÄ Frederik IX Studios strÀvar vi alltid efter att anvÀnda de bÀsta materialen och vi offrar inte vÄr kvalitet. Alla smycken Àr dÀrför gjorda av 925 Sterlingsilver, 14 och 22 karat guld. Alla vÄra stenar har en unik historia och Àr noggrant utvalda, detta Àr varför alla vÄra naturstenar har sitt eget unika utseende.

Alla skall ha möjlighet att Àga en produkt frÄn Frederik IX Studios.

FREDERIK IX STUDIOS