Om Frederik IX Studios

PÄ Frederik IX Studios strÀvar vi alltid efter att anvÀnda de bÀsta materialen och vi offrar inte vÄr kvalitet.

Alla smycken Àr dÀrför gjorda av 100% recycled 925 Sterlingsilver och 22 karat guld.

Alla vÄra stenar har en unik historia och Àr noggrant utvalda, detta Àr varför alla vÄra naturstenar har sitt eget unika utseende.


VÄrt designuniversum kommer frÄn skandinaviska rötter, men Àr kryddat med ett internationellt tillvÀgagÄngssÀtt för trender och design. Vi Àr baserade pÄ dansk kvalitet, och alla smycken Àr handgjorda.

Vi hittar ocksÄ inspiration i tidigare historiska perioder, det underjordiska och de senaste trenderna, vilket Äterspeglas i vÄra eleganta och solida smycken.

GĂ„ till butiken

Majoriteten av vÄra smycken Àr unisex och de Àr avsedda för prydnads- och detaljorienterade individer. VÄr vision Àr att designa tidlösa smycken som vÀdjar till alla.

VÄra tidlösa, eleganta och solida mönster har oÀndliga möjligheter att komplettera ditt personliga utseende och stil. Smyckena kan anvÀndas vid alla tillfÀllen.

Vi har skapat ett varumÀrke med en historia som vi vill bjuda in dig i - och vÄrt hopp Àr att du kommer att bli fascinerad av smyckenas stil och detaljer.

"Jag gillar tanken och tron ​​att vi gör smycken som hĂ„ller livet ut och kanske till och med frĂ„n generation till generation", Louise Mygind Andersen, Founder.

Alla skall ha möjlighet att Àga en produkt frÄn Frederik IX Studios.

FREDERIK IX STUDIOS